Kurz výroby kimchi a fermentovanej zeleniny

Kvasená kórejská zelenina kimchi je možno najzdravšie jedlo na svete. Ak máte radi fermentované a štipľavé záležitosti, budete sa olizovať za ušami.

 

 

Description

Na kurze sa dozviete všetko podstatné o mliečnom kvasení, živých kultúrach a fermentácii. Naučíte sa chutne a bezpečne fermentovať a ukážeme si najčastejšie chyby pri fermentácii. Ochutnáte niekoľko verzií kimchi a zistíte, ktoré je pre vás to naj. Naučíme sa správne pripraviť zálievku, nakrájať zeleninu a naložiť ju do pohárov. Vybrať si môžete aj veganskú verziu.

  • Všetko dôležité o fermentácii a kimchi
  • Ochutnávka viacerých druhov kimchi
  • Prezradíme náš najlepší recept
  • Nakrájame zeleninu
  • Pripravíme zálievku
  • Naložíme vlastné poháre
  • Domov si odnesiete vlastné kimchi